Sfoglia per Rivista  FOOD QUALITY AND PREFERENCE

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 6 a 10 di 10
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency 1-gen-2018 Spinelli, Sara; De Toffoli, Alessandra; Dinnella, Caterina; Laureati, Monica; Pagliarini, Ella; Bendini, Alessandra; Braghieri, Ada; Gallina Toschi, Tullia; Sinesio, Fiorella; Torri, Luisa; Gasperi, Flavia; Endrizzi, Isabella; Magli, Massimiliano; Borgogno, Monica; di Salvo, Riccardo; Favotto, Saida; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Prediction of perceived astringency induced by phenolic compounds 1-gen-2004 Monteleone, E.; Condelli, N.; Dinnella, C.; Bertuccioli, M.
Prediction of perceived astringency induced by phenolic compounds II: Criteria for panel selection and preliminary application on wine samples 1-gen-2006 Condelli, N.; Dinnella, C.; Cerone, A.; Monteleone, E.; Bertuccioli, M.
The role of sour and bitter perception in liking, familiarity and choice for phenol-rich plant-based foods 1-gen-2021 Pagliarini, E.; Proserpio, C.; Spinelli, S.; Lavelli, ; Laureati, M.; Arena, E.; Di Monaco, R.; Menghi, L.; Gallina Toschi, T.; Braghieri, A.; Torri, L.; Monteleone, E.
Young consumers’ purchase behaviour of sustainably-labelled food products. What is the role of scepticism? 1-gen-2023 Rossi, C.; Rivetti, F.
Mostrati risultati da 6 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile